Blow Up gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blow Up gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Blow Up: finale

Blow Up gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een aantal spannende weken staat vanavond de grote finale van Blow Up op het programma. Deze week wordt de beste ballonkunstenaar van Nederland tot winnaar gekroond, maar eerst moeten er nog enkele opdrachten gedaan worden. Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag finale Blow Up: maakt Chantal Janzen weer een inschattingsfout? Bekijk deze video » KunstwerkenPresentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé maakten de afgelopen tijd kennis met enkele ballonkunstenaars, die met hun ballonnen de meest uiteenlopende kunstwerken kunnen maken. Van enorme dieren tot wereldberoemde gebouwen: geen vorm was ze te gek. PraalwagenNu staat de grote finale op het programma. En groot wordt hier wel letterlijk genomen. Welke finalist gaat naar huis met de hoofdprijs en is de beste ballonkunstenaar van Nederland? Ze moeten het laten zien door kleurrijke, torenhoge praalwagens te maken. Bekijk ook Blow Up: vrijdag krijgen de laatste vijf kandidaten te maken met een ware ballonnenregen Bekijk deze video » Video: Chantal Janzen in een prachtige ballonnenjurk in Blow Up Bekijk deze video »
Uitzending :
Blow Up gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na een aantal spannende weken staat vanavond de grote finale van Blow Up op het programma. Deze week wordt de beste ballonkunstenaar van Nederland tot winnaar gekroond, maar eerst moeten er nog enkele opdrachten gedaan worden.

Kunstwerken
Presentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé maakten de afgelopen tijd kennis met enkele ballonkunstenaars, die met hun ballonnen de meest uiteenlopende kunstwerken kunnen maken. Van enorme dieren tot wereldberoemde gebouwen: geen vorm was ze te gek.

Praalwagen
Nu staat de grote finale op het programma. En groot wordt hier wel letterlijk genomen. Welke finalist gaat naar huis met de hoofdprijs en is de beste ballonkunstenaar van Nederland? Ze moeten het laten zien door kleurrijke, torenhoge praalwagens te maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Blow Up


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV