Blow Up gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blow Up gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blow Up gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een aantal spannende weken staat vanavond de grote finale van Blow Up op het programma. Deze week wordt de beste ballonkunstenaar van Nederland tot winnaar gekroond, maar eerst moeten er nog enkele opdrachten gedaan worden. KunstwerkenPresentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé maakten de afgelopen tijd kennis met enkele ballonkunstenaars, die met hun ballonnen de meest uiteenlopende kunstwerken kunnen maken. Van enorme dieren tot wereldberoemde gebouwen: geen vorm was ze te gek. PraalwagenNu staat de grote finale op het programma. En groot wordt hier wel letterlijk genomen. Welke finalist gaat naar huis met de hoofdprijs en is de beste ballonkunstenaar van Nederland? Ze moeten het laten zien door kleurrijke, torenhoge praalwagens te maken. :[broadcast:videos](ids:"467195,465052" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Blow Up gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Na een aantal spannende weken staat vanavond de grote finale van Blow Up op het programma. Deze week wordt de beste ballonkunstenaar van Nederland tot winnaar gekroond, maar eerst moeten er nog enkele opdrachten gedaan worden.

Kunstwerken
Presentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé maakten de afgelopen tijd kennis met enkele ballonkunstenaars, die met hun ballonnen de meest uiteenlopende kunstwerken kunnen maken. Van enorme dieren tot wereldberoemde gebouwen: geen vorm was ze te gek.

Praalwagen
Nu staat de grote finale op het programma. En groot wordt hier wel letterlijk genomen. Welke finalist gaat naar huis met de hoofdprijs en is de beste ballonkunstenaar van Nederland? Ze moeten het laten zien door kleurrijke, torenhoge praalwagens te maken.

:[broadcast:videos](ids:"467195,465052" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's