Let's talk about sex gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Let's talk about sex gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: Let's Talk About Sex

Let's talk about sex gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de documentaireserie Let's Talk About Sex wekelijks te zien op NPO 2. Documentairemaakster Lieve Blancquaert bezoekt in deze serie zeven verschillende landen en probeert daarmee zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft. Alle fragmenten uit deze uitzending Let's Talk About Sex: "Vandaag ga ik op date met een 'gehuurde' vriendin" Bekijk deze video » Let's Talk About Sex: Japanners trouwen met zichzelf op ‘solotrouwdag’ Bekijk deze video » Let's Talk About Sex: Japanse dame heeft 56 criteria in zoektocht naar man Bekijk deze video » Let's Talk About Sex: ‘Zonen knuffelen was vroeger schandelijk in Saoedi-Arabië’ Bekijk deze video » TaboeLieve portretteert mensen die zich uiten over hun seksuele bestaan, ze nemen haar in vertrouwen en geven haar een unieke kijk in hun leven. Zo bespreken onderwerpen die vaak nog taboe zijn en vragen om meer aandacht en begrip. De reis brengt haar onder meer naar Thailand, Saoedi-Arabië, Nigeria en thuisland België. Eerste afleveringDe bijzondere wereldreis van Lieve begint echter in Japan. Wat is er toch aan de hand met de liefde in dit Aziatische land? Meer dan de helft van de jongeren is single en vaak nog maagd. Jongens zijn verlegen en meisjes veeleisend en hierdoor vinden ze elkaar niet meer. Lieve Blancquaert reist naar Tokio en ontmoet er verschillende mensen die vastzitten in hun zoektocht naar een partner. Bekijk ook Video: Geraldine Kemper vindt de orgasmekloof heftig en bizar Bekijk deze video » Tussen de lakens met Geraldine: Kemper maakt gipsafdruk van haar schaamlippen Bekijk deze video »
Uitzending :
Let's talk about sex gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de documentaireserie Let's Talk About Sex wekelijks te zien op NPO 2. Documentairemaakster Lieve Blancquaert bezoekt in deze serie zeven verschillende landen en probeert daarmee zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft.

Taboe
Lieve portretteert mensen die zich uiten over hun seksuele bestaan, ze nemen haar in vertrouwen en geven haar een unieke kijk in hun leven. Zo bespreken onderwerpen die vaak nog taboe zijn en vragen om meer aandacht en begrip. De reis brengt haar onder meer naar Thailand, Saoedi-Arabië, Nigeria en thuisland België.

Eerste aflevering
De bijzondere wereldreis van Lieve begint echter in Japan. Wat is er toch aan de hand met de liefde in dit Aziatische land? Meer dan de helft van de jongeren is single en vaak nog maagd. Jongens zijn verlegen en meisjes veeleisend en hierdoor vinden ze elkaar niet meer. Lieve Blancquaert reist naar Tokio en ontmoet er verschillende mensen die vastzitten in hun zoektocht naar een partner.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV