North Sea jazz 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

North Sea jazz 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

North Sea jazz 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli vindt het festival North Sea Jazz weer plaats in Rotterdam. De publieke omroep is er elke dag bij met uitzendingen, waarin wordt vooruitgekeken en teruggeblikt op de hoogtepunten van deze editie van het bekendste soul- en jazzfestival van Nederland. VerslagOp de vrijdagavond blikt Winfried Baijens vooruit op het weekend door terug te blikken met speciale gasten en artiesten die die avond optreden. Andrew Makkinga en nieuw gezicht Samantha Coleridge doen verslag vanaf het festivalterrein. De zaterdag en zondag staan als altijd bol van de concerten, reportages, interviews en backstage-impressies. Line-upGedurende het weekend komen diverse soulgrootheden naar ons land. Op vrijdag kunnen bezoekers genieten van onder anderen George Benson, Diana Ross en Gregory Porter. Zaterdag volgen Herbie Hancock, Michael Kiwanuka, Erykah Badu, Nile Rodgers & Chic en vele anderen. Het weekend wordt afgesloten met optredens van grote namen als H.E.R. en Alicia Keys. Uitzendingen op NPO 2 Vrijdag 8 juli: 23.10 uur Zaterdag 9 juli: 22.05 uur Zondag 10 juli: 22.50 uur :[broadcast:videos](ids:"465727,459340" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Vrijdag 8 juli 2022 om 11:45

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli vindt het festival North Sea Jazz weer plaats in Rotterdam. De publieke omroep is er elke dag bij met uitzendingen, waarin wordt vooruitgekeken en teruggeblikt op de hoogtepunten van deze editie van het bekendste soul- en jazzfestival van Nederland.

Verslag
Op de vrijdagavond blikt Winfried Baijens vooruit op het weekend door terug te blikken met speciale gasten en artiesten die die avond optreden. Andrew Makkinga en nieuw gezicht Samantha Coleridge doen verslag vanaf het festivalterrein. De zaterdag en zondag staan als altijd bol van de concerten, reportages, interviews en backstage-impressies.

Line-up
Gedurende het weekend komen diverse soulgrootheden naar ons land. Op vrijdag kunnen bezoekers genieten van onder anderen George Benson, Diana Ross en Gregory Porter. Zaterdag volgen Herbie Hancock, Michael Kiwanuka, Erykah Badu, Nile Rodgers & Chic en vele anderen. Het weekend wordt afgesloten met optredens van grote namen als H.E.R. en Alicia Keys.

Uitzendingen op NPO 2

  • Vrijdag 8 juli: 23.10 uur
  • Zaterdag 9 juli: 22.05 uur
  • Zondag 10 juli: 22.50 uur

:[broadcast:videos](ids:"465727,459340" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's