NOS EK Voetbal , Duitsland - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Duitsland - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Duitsland - Denemarken (EK vrouwenvoetbal)

NOS EK Voetbal , Duitsland - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het EK vrouwenvoetbal is in volle gang en vanavond staat het duel Duitsland - Denemarken, in Groep B, op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in het Brentford Community Stadium in Brentford en is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3. RecordhouderDe Duitse voetbaldames zijn met grote afstand de recordhouder van het EK vrouwenvoetbal. Van de twaalf edities die tot nu toe werden georganiseerd won Duitsland er maar liefst acht. Tussen 1995 en 2013 wonnen de Duitsers het EK zelfs zes keer op rij. De hegemonie werd vijf jaar geleden doorbroken toen de Oranjeleeuwinnen in eigen land de beker wonnen. Beste speelster?Denemarken is de laatste jaren uitgegroeid tot een grootmacht in het vrouwenvoetbal. Dat is vooral te danken aan één van de beste speelsters uit de geschiedenis van de sport: Pernille Harder. Ze stond al vijf keer in de Top 10 met beste speelsters ter wereld en werd twee keer uitgeroepen tot de beste van allemaal. Kan ze ook nu het verschil maken voor Denemarken? Bekijk ook Video: Run Together (EK Anthem Oranjeleeuwinnen) van Stefania Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Finland (Oranjeleeuwinnen) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het EK vrouwenvoetbal is in volle gang en vanavond staat het duel Duitsland - Denemarken, in Groep B, op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in het Brentford Community Stadium in Brentford en is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3.

Recordhouder
De Duitse voetbaldames zijn met grote afstand de recordhouder van het EK vrouwenvoetbal. Van de twaalf edities die tot nu toe werden georganiseerd won Duitsland er maar liefst acht. Tussen 1995 en 2013 wonnen de Duitsers het EK zelfs zes keer op rij. De hegemonie werd vijf jaar geleden doorbroken toen de Oranjeleeuwinnen in eigen land de beker wonnen.

Beste speelster?
Denemarken is de laatste jaren uitgegroeid tot een grootmacht in het vrouwenvoetbal. Dat is vooral te danken aan één van de beste speelsters uit de geschiedenis van de sport: Pernille Harder. Ze stond al vijf keer in de Top 10 met beste speelsters ter wereld en werd twee keer uitgeroepen tot de beste van allemaal. Kan ze ook nu het verschil maken voor Denemarken?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV