Jochem van Gelder blikt terug op finale Het Perfecte Plaatje: "Vermoeidheid begon toe te slaan"

Jochem van Gelder blikt terug op finale Het Perfecte Plaatje: "Vermoeidheid begon toe te slaan"

<em>Jochem van Gelder</em> blikt terug op finale <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;Vermoeidheid begon toe te slaan&quot; Presentator Jochem van Gelder werd in de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië verslagen door Maurice Lede. Die had een gemiddelde score van 8,5 voor zijn finale-opdrachten, waar Van Gelder het moest doen met een 8,3. Van Gelder kijkt voldaan en met trots terug op zijn avontuur in Argentinië, maar geeft toe dat de "marathon focussen" hem niet in de koude kleren is gaan zitten. "De vermoeidheid begon toe te slaan," aldus de presentator over de finale van het fotografieprogramma. Bekijk het gesprek met Jochem van Gelder hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Winnaar Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Nog niet helemaal gewend aan het idee" Bekijk deze video » Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Tijl Beckand maakt de winnaar bekend Bekijk deze video »
TV :
Jochem van Gelder blikt terug op finale Het Perfecte Plaatje: "Vermoeidheid begon toe te slaan"

Presentator Jochem van Gelder werd in de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië verslagen door Maurice Lede. Die had een gemiddelde score van 8,5 voor zijn finale-opdrachten, waar Van Gelder het moest doen met een 8,3. Van Gelder kijkt voldaan en met trots terug op zijn avontuur in Argentinië, maar geeft toe dat de "marathon focussen" hem niet in de koude kleren is gaan zitten. "De vermoeidheid begon toe te slaan," aldus de presentator over de finale van het fotografieprogramma.

Bekijk het gesprek met Jochem van Gelder hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV