Renze: Tim de Wit over vertrek Boris Johnson: ‘Het was niet meer te houden’

Renze: Tim de Wit over vertrek Boris Johnson: ‘Het was niet meer te houden’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Tim de Wit vertelt bij Renze meer over wat er de afgelopen dagen allemaal in Groot-Brittannië is gebeurd, op politiek gebied. Na een reeks schandalen heeft premier Boris Johnson toch besloten om af te treden. “Het was niet meer te houden. Het was ook echt onbestuurbaar geworden als hij was gebleven. En het is een heel pijnlijk afscheid in zekere zin.”

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: Tim de Wit over vertrek Boris Johnson: ‘Het was niet meer te houden’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van donderdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Tim de Wit vertelt bij Renze meer over wat er de afgelopen dagen allemaal in Groot-Brittannië is gebeurd, op politiek gebied. Na een reeks schandalen heeft premier Boris Johnson toch besloten om af te treden. “Het was niet meer te houden. Het was ook echt onbestuurbaar geworden als hij was gebleven. En het is een heel pijnlijk afscheid in zekere zin.” Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze: Tim de Wit over vertrek Boris Johnson: ‘Het was niet meer te houden’

Actuele video's

Meer actuele video's