Nieuw seizoen Ik Weet Er Alles Van! VIPS vanaf 11 juli: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen Ik Weet Er Alles Van! VIPS vanaf 11 juli: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen <em>Ik Weet Er Alles Van! VIPS</em> vanaf 11 juli: bekijk eerste beelden Ruben Nicolai start op maandag 11 juli met een nieuw seizoen van Ik Weet Er Alles Van!. Deze verrassende spelshow trapt af met een VIP-week met bekende Nederlanders. Elke werkdag kunnen de kandidaten met hun hobby een leuk bedrag winnen. Deze keer doen onder anderen zangeres Do, presentator Toine van Peperstraten en First Dates-gastheer Sergio Vyent mee aan de quiz. Elke kandidaat heeft een eigen specialisme, en het is de grote vraag of ze ook van elkaars categorie iets afweten. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Ik Weet Er Alles Van! VIPS hierboven. Ik weet er alles van! VIPS is van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! VIPS terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuw seizoen Ik Weet Er Alles Van! VIPS vanaf 11 juli: bekijk eerste beelden
Vrijdag 8 juli 2022 om 10:42

Ruben Nicolai start op maandag 11 juli met een nieuw seizoen van Ik Weet Er Alles Van!. Deze verrassende spelshow trapt af met een VIP-week met bekende Nederlanders. Elke werkdag kunnen de kandidaten met hun hobby een leuk bedrag winnen. Deze keer doen onder anderen zangeres Do, presentator Toine van Peperstraten en First Dates-gastheer Sergio Vyent mee aan de quiz. Elke kandidaat heeft een eigen specialisme, en het is de grote vraag of ze ook van elkaars categorie iets afweten.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Ik Weet Er Alles Van! VIPS hierboven.

Ik weet er alles van! VIPS is van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's