I Want Your Song: Emile Hartkamp schrijft na 1600 liedjes eindelijk voor Gerard Joling

I Want Your Song: Emile Hartkamp schrijft na 1600 liedjes eindelijk voor Gerard Joling

Emile Hartkamp heeft al ontzettend veel nummers geschreven, maar nog nooit voor Gerard Joling. In I Want Your Song is het dan eindelijk zover, na ruim 1600 liedjes te hebben geschreven presenteert Hartkamp een nummer speciaal voor Joling. Het is de grote vraag of de zanger voor deze of een andere hit kiest. Na afloop van de show wordt het nummer gelijk uitgebracht als nieuwe single.

Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>I Want Your Song</em>: Emile Hartkamp schrijft na 1600 liedjes eindelijk voor Gerard Joling Emile Hartkamp heeft al ontzettend veel nummers geschreven, maar nog nooit voor Gerard Joling. In I Want Your Song is het dan eindelijk zover, na ruim 1600 liedjes te hebben geschreven presenteert Hartkamp een nummer speciaal voor Joling. Het is de grote vraag of de zanger voor deze of een andere hit kiest. Na afloop van de show wordt het nummer gelijk uitgebracht als nieuwe single. Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. I Want Your Song: wordt dit ‘vechtersliedje’ nieuwe hit van Miss Montreal? Bekijk deze video » I Want Your Song gemist? Amanda van den Hil maakt indurk met Noem een Dag (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV