Oud-premier Japan Shinzo Abe overleden na schietpartij: zo wordt schutter gepakt

Oud-premier Japan Shinzo Abe overleden na schietpartij: zo wordt schutter gepakt

De Japanse oud-premier Shinzo Abe is vrijdag overleden na een schietpartij, zo meldt de Japanse nieuwszender NHK. Eerder kwamen al beelden naar buiten waarop te zien is dat Abe van achteren wordt neergeschoten tijdens een toespraak.

Lees verder onder de video. Let op: de beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

Oud-premier Japan <em>Shinzo Abe</em> overleden na schietpartij: zo wordt schutter gepakt De Japanse oud-premier Shinzo Abe is vrijdag overleden na een schietpartij, zo meldt de Japanse nieuwszender NHK. Eerder kwamen al beelden naar buiten waarop te zien is dat Abe van achteren wordt neergeschoten tijdens een toespraak. Lees verder onder de video. Let op: de beelden kunnen als schokkend ervaren worden. Gemaskerde schutter duidelijk in beeldDe 67-jarige politicus werd vrijdag neergeschoten toen hij voor de Liberaal-Democratische Partij (LDP) het publiek toesprak. Op beeld is te zien dat een gemaskerde man van achteren het vuur opent. Na de schietpartij toonde Abe geen teken van leven, de schutter is overmeesterd. Shinzo Abe was van 2012 tot 2020 de premier van Japan. In beelden hierboven zie je hoe Shinzo Abe wordt neergeschoten en de schutter wordt gepakt. Renze gemist? Kees van der Spek leest laatste appjes van Peter R. de Vries voor Bekijk deze video » Schokkende beelden: oud-premier Shinzo Abe van Japan neergeschoten Bekijk deze video »
Nieuws :
Oud-premier Japan Shinzo Abe overleden na schietpartij: zo wordt schutter gepakt

Gemaskerde schutter duidelijk in beeld
De 67-jarige politicus werd vrijdag neergeschoten toen hij voor de Liberaal-Democratische Partij (LDP) het publiek toesprak. Op beeld is te zien dat een gemaskerde man van achteren het vuur opent. Na de schietpartij toonde Abe geen teken van leven, de schutter is overmeesterd. Shinzo Abe was van 2012 tot 2020 de premier van Japan.

In beelden hierboven zie je hoe Shinzo Abe wordt neergeschoten en de schutter wordt gepakt.

Actuele video's

Meer actuele video's