RTL Boulevard gemist? Pascal van B&B Vol Liefde klaar voor volgende stap: samenwonen

RTL Boulevard gemist? Pascal van B&B Vol Liefde klaar voor volgende stap: samenwonen

Vrijdag 8 juli 2022 om 16:17

B&B Vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Pascal van <em>B&amp;B Vol Liefde</em> klaar voor volgende stap: samenwonen B&B Vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Vanaf maandag 11 juli start het tweede seizoen B&B Vol Liefde, waarin acht vrijgezellen B&B-eigenaren, die op verschillende plekken in Europa wonen, de komende zomer de liefde van hun leven hopen te vinden. Verslaggever bij RTL Boulevard en fan van het allereerste uur Romilde van Dongen, blikte daarom met een aantal deelnemers van vorig seizoen terug op het avontuur van hun leven. En wat blijkt: veel stellen zijn nog steeds gelukkig in de liefde. Lees alles over de deelnemers aan B&B Vol liefde op Gids.tv. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Pascal van B&B Vol Liefde klaar voor volgende stap: samenwonen

Vanaf maandag 11 juli start het tweede seizoen B&B Vol Liefde, waarin acht vrijgezellen B&B-eigenaren, die op verschillende plekken in Europa wonen, de komende zomer de liefde van hun leven hopen te vinden. Verslaggever bij RTL Boulevard en fan van het allereerste uur Romilde van Dongen, blikte daarom met een aantal deelnemers van vorig seizoen terug op het avontuur van hun leven. En wat blijkt: veel stellen zijn nog steeds gelukkig in de liefde.

Lees alles over de deelnemers aan B&B Vol liefde op Gids.tv.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's