Zien: Koninklijke familie geniet van welverdiende vakantie in Griekse villa

Zien: Koninklijke familie geniet van welverdiende vakantie in Griekse villa

Vrijdag 8 juli 2022 om 20:22

De Oranjes begonnen het jaar met veel digitale meetings en op anderhalve meter afstand lintjes knippen, maar daarna zijn ze volle bak aan de slag gegaan. Tijd voor languit bakken in de Griekse zon dus! Royaltydeskundige Jeroen Snel blikt in RTL Boulevard terug op het drukke jaar van ons koninklijk echtpaar.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Koninklijke familie</em> geniet van welverdiende vakantie in <em>Griekse villa</em> De Oranjes begonnen het jaar met veel digitale meetings en op anderhalve meter afstand lintjes knippen, maar daarna zijn ze volle bak aan de slag gegaan. Tijd voor languit bakken in de Griekse zon dus! Royaltydeskundige Jeroen Snel blikt in RTL Boulevard terug op het drukke jaar van ons koninklijk echtpaar. Tekst gaat verder onder de video. Drukke agendaKoning Willem-Alexander ging gister op zijn allerlaatste bezoek buiten het paleis voor de zomervakantie aanvangt. Hij was in Den Haag aanwezig bij de viering van het 25-jarig jubileum van de Krajicek Foundation. Ondertussen is Willem-Alexander zijn speedboot aan het schrobben en ligt Máxima te dobberen in de Griekse zee met een ijskoude Ouzo. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Koninklijke familie geniet van welverdiende vakantie in Griekse villa

Drukke agenda
Koning Willem-Alexander ging gister op zijn allerlaatste bezoek buiten het paleis voor de zomervakantie aanvangt. Hij was in Den Haag aanwezig bij de viering van het 25-jarig jubileum van de Krajicek Foundation. Ondertussen is Willem-Alexander zijn speedboot aan het schrobben en ligt Máxima te dobberen in de Griekse zee met een ijskoude Ouzo.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's