S10 en BLØF lanceren samen intiem en speciaal nummer: 'Laat Me Los'

S10 en BLØF lanceren samen intiem en speciaal nummer: 'Laat Me Los'

Je zou denken dat wanneer twee muzikanten die nooit eerder samenwerkten een mooi nummer uitbrengen, ze eerst samen oefenen. Nou bij BLØF en S10 ging dat totaal anders. De zangeres had een keelontsteking, dus zongen ze pas bij Concert at Sea voor het eerst samen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>S10</em> en <em>BLØF</em> lanceren samen intiem en speciaal nummer: <em>'Laat Me Los'</em> Je zou denken dat wanneer twee muzikanten die nooit eerder samenwerkten een mooi nummer uitbrengen, ze eerst samen oefenen. Nou bij BLØF en S10 ging dat totaal anders. De zangeres had een keelontsteking, dus zongen ze pas bij Concert at Sea voor het eerst samen. Tekst gaat verder onder de video. Laat Me LosS10, ze werd in mei nog elfde op het Eurovisie Songfestival, liet op Instagram weten dat met deze samenwerking een droom van haar in vervulling gaat. Het nummer heet 'Laat Me Los' en is een speciaal en intiem liedje geworden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
S10 en BLØF lanceren samen intiem en speciaal nummer: 'Laat Me Los'

Laat Me Los
S10, ze werd in mei nog elfde op het Eurovisie Songfestival, liet op Instagram weten dat met deze samenwerking een droom van haar in vervulling gaat. Het nummer heet 'Laat Me Los' en is een speciaal en intiem liedje geworden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's