Trotse André Rieu over eerste Vrijthof-concerten: "Het was echt fantastisch"

Trotse André Rieu over eerste Vrijthof-concerten: "Het was echt fantastisch"

Maar liefst vijftien Vrijthof-concerten staan er deze maand gepland voor André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest. Donderdagavond werd het startschot gegeven en dat was na twee jaar een bijzonder moment, voor Rieu zelf en voor zijn fans.

Tekst gaat verder onder de video.

Trotse <em>André Rieu</em> over eerste <em>Vrijthof-concerten</em>: &quot;Het was echt fantastisch&quot; Maar liefst vijftien Vrijthof-concerten staan er deze maand gepland voor André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest. Donderdagavond werd het startschot gegeven en dat was na twee jaar een bijzonder moment, voor Rieu zelf en voor zijn fans. Tekst gaat verder onder de video. Trotse André RieuAndré Rieu blikt met een trots en voldaan gevoel terug op de eerste shows: "Het was echt fantastisch! Het ging weer, we konden het nog. Het is heel mooi en de mensen gaan echt uit hun dak, dat is toch wat we willen." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André Rieu emotioneel: na 1081 dagen terug met concerten op Vrijthof Maastricht Bekijk deze video » 12.000 mensen bij Vrijthof-concert van André Rieu: bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Trotse André Rieu
André Rieu blikt met een trots en voldaan gevoel terug op de eerste shows: "Het was echt fantastisch! Het ging weer, we konden het nog. Het is heel mooi en de mensen gaan echt uit hun dak, dat is toch wat we willen."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's