I Want Your Song gemist? Gerard Joling zingt winnende lied 'Wat Zie Jij Er Lekker Uit'

I Want Your Song gemist? Gerard Joling zingt winnende lied 'Wat Zie Jij Er Lekker Uit'

In het programma I Want Your Song mag Gerard Joling vrijdagavond een nummer kiezen. Joling is onder de indruk van al het talent, maar heeft toch een keuze gemaakt. De zanger heeft gekozen voor het nummer 'Wat Zie Jij Er Lekker Uit'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>I Want Your Song</em> gemist? <em>Gerard Joling</em> zingt winnende lied 'Wat Zie Jij Er Lekker Uit' In het programma I Want Your Song mag Gerard Joling vrijdagavond een nummer kiezen. Joling is onder de indruk van al het talent, maar heeft toch een keuze gemaakt. De zanger heeft gekozen voor het nummer 'Wat Zie Jij Er Lekker Uit'. Tekst gaat verder onder de video. I Want Your SongIn I Want Your Song pitchen elke week vijf songwriters hun lied, met behulp van een live band, voor een bekende artiest. Vorige week was dat Sanne Hans, deze week is dat niemand minder dan Gerard Joling. Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en te streamen via Spotify. I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Presentator Snelle over I Want Your Song: "Het wordt een groot feest" Bekijk deze video » I Want Your Song: wordt dit ‘vechtersliedje’ nieuwe hit van Miss Montreal? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

I Want Your Song
In I Want Your Song pitchen elke week vijf songwriters hun lied, met behulp van een live band, voor een bekende artiest. Vorige week was dat Sanne Hans, deze week is dat niemand minder dan Gerard Joling. Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen na de uitzending gelanceerd en is direct te downloaden en te streamen via Spotify.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV