Zien: Gert Verhulst en zoon Victor in Het Jachtseizoen, bekijk de promo

Zien: Gert Verhulst en zoon Victor in Het Jachtseizoen, bekijk de promo

De mannen van Stuk TV hebben het toch weer voor elkaar gekregen een geweldig duo aan zich te binden voor de uitzending van zaterdag: Vader en zoon Verhulst staan lijnrecht tegenover team Stuk.

Zien: <em>Gert Verhulst</em> en zoon Victor in <em>Het Jachtseizoen</em>, bekijk de promo De mannen van Stuk TV hebben het toch weer voor elkaar gekregen een geweldig duo aan zich te binden voor de uitzending van zaterdag: Vader en zoon Verhulst staan lijnrecht tegenover team Stuk. BootEén van de lifts die de heren krijgen is van hun eigen dochter en zus Marie, maar ook van een hele snelle boot. Hoe ze dat voor elkaar krijgen, zie je zaterdagavond op SBS6. Bekijk de promo van Het Jachtseizoen met Gert en Victor Verhulst hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bootachtervolging in Het Jachtseizoen: weten Jan en Sander te ontkomen? (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boot
Eén van de lifts die de heren krijgen is van hun eigen dochter en zus Marie, maar ook van een hele snelle boot. Hoe ze dat voor elkaar krijgen, zie je zaterdagavond op SBS6.

Bekijk de promo van Het Jachtseizoen met Gert en Victor Verhulst hierboven.

Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's