Renze gemist? Jack van Gelder over Wimbledon-finalist Kyrgios: "Niet goed bij zijn hoofd"

Renze gemist? Jack van Gelder over Wimbledon-finalist Kyrgios: "Niet goed bij zijn hoofd"

Zaterdag is het de tijd voor de vrouwenfinale, maar zondag staan er twee grootheden tegenover elkaar op het Centre Court in Londen: Nick Kyrgios en Novak Djokovic. Jack van Gelder komt de situatie duiden bij Renze Klamer.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em> gemist? Jack van Gelder over <em>Wimbledon</em>-finalist Kyrgios: &quot;Niet goed bij zijn hoofd&quot; Zaterdag is het de tijd voor de vrouwenfinale, maar zondag staan er twee grootheden tegenover elkaar op het Centre Court in Londen: Nick Kyrgios en Novak Djokovic. Jack van Gelder komt de situatie duiden bij Renze Klamer. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. "Spot met alle regels"Kyrgios, daar heb ik een haat-liefdeverhouding mee. Hij is niet goed bij zijn hoofd, hij spuugt naar het publiek... Hij spot met alle regels van de tenniswereld. De partij tussen Kyrgios en Tsitsipas was een partij die helemaal niets met Wimbledon te maken heeft, maar wel heel leuk om te zien! Lees ook het volledige speelschema van Wimbledon 2022. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze gemist? Jack van Gelder over Wimbledon-finalist Kyrgios: "Niet goed bij zijn hoofd"

"Spot met alle regels"
Kyrgios, daar heb ik een haat-liefdeverhouding mee. Hij is niet goed bij zijn hoofd, hij spuugt naar het publiek... Hij spot met alle regels van de tenniswereld. De partij tussen Kyrgios en Tsitsipas was een partij die helemaal niets met Wimbledon te maken heeft, maar wel heel leuk om te zien!

Lees ook het volledige speelschema van Wimbledon 2022.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV