Live stream Tour de France etappe 8 (Dole – Lausanne)

Live stream Tour de France etappe 8 (Dole – Lausanne)

Kijk op zaterdag 10 juli vanaf 12.55 uur LIVE naar Tour de France etappe 8 via de livestream hierboven.

Na twee geweldige overwinningen van Tadej Pogacar op een rij lijkt de Sloveen praktisch onverslaanbaar. Het is tijd om de heuvels in te treden met een finish in het Olympisch stadion.

Lees verder onder het routeprofiel.

Bron: letour.fr

De achtste etappe van de Tour de France 2022 is zaterdag 9 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online op de livestream via Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 8 (<em>Dole – Lausanne</em>) Kijk op zaterdag 10 juli vanaf 12.55 uur LIVE naar Tour de France etappe 8 via de livestream hierboven. Na twee geweldige overwinningen van Tadej Pogacar op een rij lijkt de Sloveen praktisch onverslaanbaar. Het is tijd om de heuvels in te treden met een finish in het Olympisch stadion. Lees verder onder het routeprofiel. Bron: letour.fr De achtste etappe van de Tour de France 2022 is zaterdag 9 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online op de livestream via Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.
Live :
Live stream Tour de France etappe 8 (Dole – Lausanne)

Actuele video's

Meer actuele video's