Video: EOD verwijdert granaat bij gesloten zonnestudio in Den Bosch

Video: EOD verwijdert granaat bij gesloten zonnestudio in Den Bosch

In het Brabantse Den Bosch is zaterdagochtend een granaat gevonden aan de voordeur van een dichtgetimmerde zonnestudio. De omgeving is door de politie afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft de bom inmiddels veiliggesteld.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>EOD</em> verwijdert <em>granaat</em> bij gesloten zonnestudio in <em>Den Bosch</em> In het Brabantse Den Bosch is zaterdagochtend een granaat gevonden aan de voordeur van een dichtgetimmerde zonnestudio. De omgeving is door de politie afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft de bom inmiddels veiliggesteld. Tekst gaat verder onder de video. Projectiel aan voordeurDe politie kwam af op een melding van omwonenden dat de pui van de winkel aan de Hildebrandstraat eruit was geknald. Ter plaatse aangekomen vonden agenten een projectiel aan de voordeur van de winkel. De EOD werd opgeroepen, waarna experts van de explosievendienst het voorwerp rond 10.45 uur veiligstelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Flat in Delft ontruimd vanwege explosief (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Projectiel aan voordeur
De politie kwam af op een melding van omwonenden dat de pui van de winkel aan de Hildebrandstraat eruit was geknald. Ter plaatse aangekomen vonden agenten een projectiel aan de voordeur van de winkel. De EOD werd opgeroepen, waarna experts van de explosievendienst het voorwerp rond 10.45 uur veiligstelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's