Shownieuws gemist? Zangeres Ria Valk opnieuw geopereerd aan huidkanker

Shownieuws gemist? Zangeres Ria Valk opnieuw geopereerd aan huidkanker

Er is onlangs opnieuw huidkanker geconstateerd bij Ria Valk. De 81-jarige zangeres vertelt inmiddels al geopereerd te zijn en is daarom nog even uit de running om te herstellen. Volgens Valk is de kans nu erg groot dat de huidkanker na de recente ingreep niet meer terugkomt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Shownieuws</em> gemist? Zangeres <em>Ria Valk</em> opnieuw geopereerd aan huidkanker Er is onlangs opnieuw huidkanker geconstateerd bij Ria Valk. De 81-jarige zangeres vertelt inmiddels al geopereerd te zijn en is daarom nog even uit de running om te herstellen. Volgens Valk is de kans nu erg groot dat de huidkanker na de recente ingreep niet meer terugkomt. Tekst gaat verder onder de video. Verdachte plekjesRia Valk is de afgelopen jaren al vaker met huidkanker geconfronteerd, Al meer dan 10 jaar strijdt ze tegen de ziekte, want elke keer kwamen er 'verdachte' plekjes terug. Ria heeft vanwege de operaties een aantal optredens misgelopen, maar ze gaat ervanuit dat ze snel weer op het podium kan staan. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verdachte plekjes
Ria Valk is de afgelopen jaren al vaker met huidkanker geconfronteerd, Al meer dan 10 jaar strijdt ze tegen de ziekte, want elke keer kwamen er 'verdachte' plekjes terug. Ria heeft vanwege de operaties een aantal optredens misgelopen, maar ze gaat ervanuit dat ze snel weer op het podium kan staan.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's