Feyenoord presenteert derde tenue: 'Krachtig zwart met fel roze' (video)

Feyenoord presenteert derde tenue: 'Krachtig zwart met fel roze' (video)

Feyenoord heeft zaterdag het derde shirt voor het seizoen 2022-2023 bekendgemaakt. Het tenue is zwart met roze en werd zaterdagmiddag voor het eerst gedragen in de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Feyenoord</em> presenteert <em>derde tenue</em>: 'Krachtig zwart met fel roze' (video) Feyenoord heeft zaterdag het derde shirt voor het seizoen 2022-2023 bekendgemaakt. Het tenue is zwart met roze en werd zaterdagmiddag voor het eerst gedragen in de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg. Tekst gaat verder onder de video. Derde shirtHet nieuwe shirt is voornamelijk zwart en wordt overal gecombineerd met een felle kleur roze. Deze neon-kleur komt terug in de kraag, drie strepen op de schouders, rug bedrukking en partner-uitingen. Ook het broekje en sokken zijn in de eerste plaats roze. Bekijk de video van Feyenoord Rotterdam hierboven. Bekijk ook Top 5 goals: Luis Sinisterra naar Leeds United als duurste Feyenoorder ooit Bekijk deze video » Arne Slot over nieuwe seizoen Feyenoord: "Selectie samenstellen is cruciaal" Bekijk deze video »
Voetbal :
Feyenoord presenteert derde tenue: 'Krachtig zwart met fel roze' (video)

Derde shirt
Het nieuwe shirt is voornamelijk zwart en wordt overal gecombineerd met een felle kleur roze. Deze neon-kleur komt terug in de kraag, drie strepen op de schouders, rug bedrukking en partner-uitingen. Ook het broekje en sokken zijn in de eerste plaats roze.

Bekijk de video van Feyenoord Rotterdam hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's