Vanavond in Het Jachtseizoen: Gert Verhulst vindt Nederlanders aardiger dan Belgen

Vanavond in Het Jachtseizoen: Gert Verhulst vindt Nederlanders aardiger dan Belgen

De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de aflevering van vanavond proberen Vader en zoon Verhulst uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Het Jachtseizoen</em>: <em>Gert Verhulst</em> vindt Nederlanders aardiger dan Belgen De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. In de aflevering van vanavond proberen Vader en zoon Verhulst uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. Tekst gaat verder onder de video. Gert VerhulstGert en Viktor Verhulst proberen tijdens hun vlucht een lift te regelen en dat gaat makkelijker dan gedacht. Gert vindt duidelijk Nederlanders aardiger dan Belgen: "Jullie Nederlanders zijn veel vriendelijker, dan de mensen bij ons in België!" Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? Daley Blind en Davy Klaassen worden niet geholpen in Rotterdam Bekijk deze video » Zien: Gert Verhulst en zoon Victor in Het Jachtseizoen, bekijk de promo Bekijk deze video »

Gert Verhulst
Gert en Viktor Verhulst proberen tijdens hun vlucht een lift te regelen en dat gaat makkelijker dan gedacht. Gert vindt duidelijk Nederlanders aardiger dan Belgen: "Jullie Nederlanders zijn veel vriendelijker, dan de mensen bij ons in België!"

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's