Vanavond in De Hollandse Nieuwe: Kiki blaast de jury omver met optreden

Vanavond in De Hollandse Nieuwe: Kiki blaast de jury omver met optreden

Zaterdag 9 juli 2022 om 17:41

Nu de audities achter de rug zijn en duidelijk is welke kandidaten door zijn, kunnen we beginnen met de tweede ronde van De Hollandse Nieuwe. De jury wilde meer pit zien bij Kiki en dat laat ze duidelijk horen en zien!

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>De Hollandse Nieuwe</em>: <em>Kiki</em> blaast de jury omver met optreden Nu de audities achter de rug zijn en duidelijk is welke kandidaten door zijn, kunnen we beginnen met de tweede ronde van De Hollandse Nieuwe. De jury wilde meer pit zien bij Kiki en dat laat ze duidelijk horen en zien! Tekst gaat verder onder de video. Spetterend optredenDe kandidaten die door zijn naar ronde 2 hebben een budget van 500 euro gekregen om een spetterend optreden neer te zetten en daarbij de jury omver te blazen. Kiki heeft gekozen voor het nummer 'Zeg Maar Niets Meer' van André Hazes en gooit daarmee hoge ogen. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Hollandse Nieuwe gemist? Mel & Den treden op met 'Mooie Blauwe Ogen' Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe gemist? Jeffrey Kuipers zingt 't Is Voorbij (video) Bekijk deze video »

Spetterend optreden
De kandidaten die door zijn naar ronde 2 hebben een budget van 500 euro gekregen om een spetterend optreden neer te zetten en daarbij de jury omver te blazen. Kiki heeft gekozen voor het nummer 'Zeg Maar Niets Meer' van André Hazes en gooit daarmee hoge ogen.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's