Hart van Nederland: demonstraties Extinction Rebellion bij meerdere ING-filialen (video)

Hart van Nederland: demonstraties Extinction Rebellion bij meerdere ING-filialen (video)

<em>Hart van Nederland</em>: demonstraties <em>Extinction Rebellion</em> bij meerdere ING-filialen (video) De protestactie van klimaatactivisten van Extinction Rebellion bij filialen van ING verloopt volgens een woordvoerder van de bank gemoedelijk, zo meldt Hart van Nederland. Extinction Rebellion zegt actie te voeren uit protest tegen de financiering van de fossiele industrie door de bank. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederlang gemist? ANWB verwacht topdrukte op zwarte zaterdagen Bekijk deze video » Video: Zeer grote brand in metaalbewerkingsbedrijf Havengebied Amsterdam Bekijk deze video » Zien: Tientallen trekkers blokkeren hoofdingang Rockwool in Roermond Bekijk deze video » Video: Automobiliste vlucht weg na aanrijding met jongetje op step Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De protestactie van klimaatactivisten van Extinction Rebellion bij filialen van ING verloopt volgens een woordvoerder van de bank gemoedelijk, zo meldt Hart van Nederland. Extinction Rebellion zegt actie te voeren uit protest tegen de financiering van de fossiele industrie door de bank.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's