Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Oh, wat een jaar!

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ook RTL 4 zal deze zomer een flink aantal herhalingen van programma's uitzenden. Vanaf vanavond is de familieshow Oh, wat een jaar! weer te zien. We beginnen met de eerste aflevering van het derde seizoen, met Beau van Erven Dorens en Caroline Tensen. Nieuwe presentatriceDeze aflevering was in november 2020 voor het eerst te zien op televisie en introduceerde een nieuwe presentatrice: Chantal Janzen nam het stokje over van Linda de Mol. Ook nam Carlo Boszhard de plek van Jeroen van Koningsbrugge als teamcaptain in. De andere teamcaptain, Ruben Nicolai, bleef wel verbonden aan het programma. Terug in de tijdSamen met Beau van Erven Dorens en Caroline Tensen gaan ze terug in de tijd naar het jaar 1990, waar beide gasten nog wel het een en ander van afweten. Bij de tijdreis hoort ook een decor in de stijl van die periode, evenals kleurrijke jaren negentig-kostuums voor de hoofdrolspelers in de aflevering. Natuurlijk komen er ook allerlei vragen voorbij die met 1990 te maken hebben. Bekijk ook Oh, Wat Een Jaar!: Chantal Janzen en Carlo Boszhard gaan los op hits uit 1979 Bekijk deze video » Oh, Wat een jaar! gemist?: De strijd barst los tussen Johnnie Flodder en Europe Bekijk deze video »
Uitzending :
Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Ook RTL 4 zal deze zomer een flink aantal herhalingen van programma's uitzenden. Vanaf vanavond is de familieshow Oh, wat een jaar! weer te zien. We beginnen met de eerste aflevering van het derde seizoen, met Beau van Erven Dorens en Caroline Tensen.

Nieuwe presentatrice
Deze aflevering was in november 2020 voor het eerst te zien op televisie en introduceerde een nieuwe presentatrice: Chantal Janzen nam het stokje over van Linda de Mol. Ook nam Carlo Boszhard de plek van Jeroen van Koningsbrugge als teamcaptain in. De andere teamcaptain, Ruben Nicolai, bleef wel verbonden aan het programma.

Terug in de tijd
Samen met Beau van Erven Dorens en Caroline Tensen gaan ze terug in de tijd naar het jaar 1990, waar beide gasten nog wel het een en ander van afweten. Bij de tijdreis hoort ook een decor in de stijl van die periode, evenals kleurrijke jaren negentig-kostuums voor de hoofdrolspelers in de aflevering. Natuurlijk komen er ook allerlei vragen voorbij die met 1990 te maken hebben.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Oh, Wat Een Jaar!


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV