Het Jachtseizoen gemist? De Verhulstjes proosten op hun spectaculaire ontspanning

Het Jachtseizoen gemist? De Verhulstjes proosten op hun spectaculaire ontspanning

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? De Verhulstjes proosten op hun spectaculaire ontspanning Gert en Viktor Verhulst doen alles om uit de handen te blijven van de heren van StukTV in de nieuwste aflevering van Het Jachtseizoen. Hierboven zie je hoe de heren klinken op een spectaculaire ontsnapping per speedboot. Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Bootachtervolging in Het Jachtseizoen: weten Jan en Sander te ontkomen? (video) Bekijk deze video » Zien: Gert Verhulst en zoon Victor in Het Jachtseizoen, bekijk de promo Bekijk deze video » Vanavond in Het Jachtseizoen: Gert Verhulst vindt Nederlanders aardiger dan Belgen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gert en Viktor Verhulst doen alles om uit de handen te blijven van de heren van StukTV in de nieuwste aflevering van Het Jachtseizoen. Hierboven zie je hoe de heren klinken op een spectaculaire ontsnapping per speedboot.

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's