Hart van Nederland: Oranjefans zijn zeker: 'We worden gewoon Europees kampioen' (video)

Hart van Nederland: Oranjefans zijn zeker: 'We worden gewoon Europees kampioen' (video)

Zondag 10 juli 2022 om 10:19

<em>Hart van Nederland</em>: Oranjefans zijn zeker: 'We worden gewoon Europees kampioen' (video) Samenvatting Nederland - Zweden (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Nederland is het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen begonnen met een gelijkspel (1-1) tegen Zweden. Een voorzichtig begin, maar de echte fans hebben er vertrouwen in: Nederland wordt gewoon opnieuw Europees kampioen. Dat zie je in bovenstaande video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: automobilisten parkeren auto op A37 in protest tegen overheid Bekijk deze video » Hart van Nederland: kinderen krijgen training over gevaren in zee (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ravage na explosie bij gesloten woning in Huizen (video) Bekijk deze video »
Voetbal :

Nederland is het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen begonnen met een gelijkspel (1-1) tegen Zweden. Een voorzichtig begin, maar de echte fans hebben er vertrouwen in: Nederland wordt gewoon opnieuw Europees kampioen. Dat zie je in bovenstaande video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's