Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Weet ik veel

Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een herhaling van Oh, wat een jaar! duikt Beau van Erven Dorens opnieuw op bij RTL 4, dit keer met een herhaling van het achtste seizoen van Weet ik veel. Nu is hij niet te gast, maar de presentator van het programma. Algemene kennisIn de kennisquiz Weet ik veel wordt de algemene kennis van Nederland getest. Wekelijks is de studio gevuld met 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders. Zij beantwoorden gedurende vijf rondes in totaal vijftig vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De beste student en de beste BN'er slaan de handen ineen in de spannende finale. DeelnemersDe grootste bollebozen spelen in de finale voor een mooi geldbedrag. Het hele bedrag dat ze bij elkaar spelen gaat naar een door de BN'er gekozen goed doel, de student krijgt een kwart hiervan voor de eigen portemonnee. De deelnemers in deze eerste aflevering van het achtste seizoen zijn presentatrice Eva Cleven, zanger Frans Duijts en schrijver Ronald Giphart. Bekijk ook Beau van Erven Dorens praat niet meer met Linda de Mol om Weet Ik Veel: 'Jammer' Bekijk deze video » Zien: Joris Linssen vloekt in Weet Ik Veel om te laat invullen van antwoord Bekijk deze video »
Uitzending :
Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na een herhaling van Oh, wat een jaar! duikt Beau van Erven Dorens opnieuw op bij RTL 4, dit keer met een herhaling van het achtste seizoen van Weet ik veel. Nu is hij niet te gast, maar de presentator van het programma.

Algemene kennis
In de kennisquiz Weet ik veel wordt de algemene kennis van Nederland getest. Wekelijks is de studio gevuld met 300 slimme studenten en drie bekende Nederlanders. Zij beantwoorden gedurende vijf rondes in totaal vijftig vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De beste student en de beste BN'er slaan de handen ineen in de spannende finale.

Deelnemers
De grootste bollebozen spelen in de finale voor een mooi geldbedrag. Het hele bedrag dat ze bij elkaar spelen gaat naar een door de BN'er gekozen goed doel, de student krijgt een kwart hiervan voor de eigen portemonnee. De deelnemers in deze eerste aflevering van het achtste seizoen zijn presentatrice Eva Cleven, zanger Frans Duijts en schrijver Ronald Giphart.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Weet Ik Veel


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV