Video: schietpartij in Groningen gefilmd door omstander

Video: schietpartij in Groningen gefilmd door omstander

Zondag 10 juli 2022 om 13:37

In Groningen is iemand neergeschoten tijdens een burenruzie. Een buurtbewoner filmde de schietpartij. Bekijk de beelden hieronder.

Video: <em>schietpartij</em> in Groningen gefilmd door omstander In Groningen is iemand neergeschoten tijdens een burenruzie. Een buurtbewoner filmde de schietpartij. Bekijk de beelden hieronder. RuzieIn Groningen is een ruzie tussen buurtbewoners uit de hand gelopen. Een man die probeert te vluchten trekt een wapen en lost meerdere schoten. Een buurtbewoner filmde de schietpartij. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Trotse André Rieu over eerste Vrijthof-concerten: "Het was echt fantastisch" Bekijk deze video » Saskia Belleman over zaak Ablasserdam: 'Dader onder invloed van medicijnen' (video) Bekijk deze video » Dreigende taal van Poetin: 'Deze steden worden volledig aan gort geschoten' (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Video: schietpartij in Groningen gefilmd door omstander

Ruzie
In Groningen is een ruzie tussen buurtbewoners uit de hand gelopen. Een man die probeert te vluchten trekt een wapen en lost meerdere schoten. Een buurtbewoner filmde de schietpartij.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's