Live stream België - IJsland (EK voetbal voor vrouwen)

Live stream België - IJsland (EK voetbal voor vrouwen)

Kijk zondag 10 juli vanaf 18.00 uur LIVE naar België - IJsland via de livestream hierboven.

Zondag spelen België en IJsland tegen elkaar in het EK voetbal voor vrouwen. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je België - IJsland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten België - IJsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

België - IJsland is zondag vanaf 18.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>België - IJsland</em> (<em>EK voetbal</em> voor vrouwen) Kijk zondag 10 juli vanaf 18.00 uur LIVE naar België - IJsland via de livestream hierboven. Zondag spelen België en IJsland tegen elkaar in het EK voetbal voor vrouwen. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je België - IJsland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten België - IJsland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. België - IJsland is zondag vanaf 18.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream België - IJsland (EK voetbal voor vrouwen)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV