Lena de Rooij over uit de kast-belletje Harry Styles: "Ik werd helemaal gek"

Lena de Rooij over uit de kast-belletje Harry Styles: "Ik werd helemaal gek"

Harry Styles helpt wel vaker zijn fans uit de kast komen en dit keer was het de beurt aan de Nederlandse Lena de Rooij. De 20-jarige megafan heeft de zanger gevraagd of hij haar wilde 'outen' bij haar vader. Bij RTL Boulevard doet megafan Lena haar verhaal.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Lena de Rooij</em> over uit de kast-belletje <em>Harry Styles</em>: &quot;Ik werd helemaal gek&quot; Harry Styles helpt wel vaker zijn fans uit de kast komen en dit keer was het de beurt aan de Nederlandse Lena de Rooij. De 20-jarige megafan heeft de zanger gevraagd of hij haar wilde 'outen' bij haar vader. Bij RTL Boulevard doet megafan Lena haar verhaal. Tekst gaat verder onder de video. Belletje HarryHarry Styles greep de telefoon en pleegde een belletje aan Lena's papa. "Het was een heel lang gesprek en niemand heeft er iets van verstaan. Ik wachtte in spanning af, maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. Ik werd helemaal gek", aldus Lena de Rooij. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Harry Styles helpt fan met coming-out in volle Ziggo Dome, belt vader Bekijk deze video » Harry Styles is in Nederland: zo reageren de fans op zijn komst (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Lena de Rooij over uit de kast-belletje Harry Styles: "Ik werd helemaal gek"

Belletje Harry
Harry Styles greep de telefoon en pleegde een belletje aan Lena's papa. "Het was een heel lang gesprek en niemand heeft er iets van verstaan. Ik wachtte in spanning af, maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. Ik werd helemaal gek", aldus Lena de Rooij.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's