Zien: Verliefde Katja Schuurman showt voor het eerst foto’s van nieuwe liefde

Zien: Verliefde Katja Schuurman showt voor het eerst foto’s van nieuwe liefde

Dat Katja Schuurman alweer gelukkig is in de liefde wisten we al. Wie deze persoon was echter nog niet, tot vandaag. De dolgelukkige actrice deelt namelijk een aantal kiekjes met haar nieuwe liefje op Instagram.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Verliefde <em>Katja Schuurman</em> showt voor het eerst foto’s van <em>nieuwe liefde</em> Dat Katja Schuurman alweer gelukkig is in de liefde wisten we al. Wie deze persoon was echter nog niet, tot vandaag. De dolgelukkige actrice deelt namelijk een aantal kiekjes met haar nieuwe liefje op Instagram. Tekst gaat verder onder de video. Liefdesleven Katja SchuurmanKatja maakte eind vorig jaar bekend dat zij en Freek van Noortwijk uit elkaar waren, met hem heeft ze een dochtertje. Ook met haar ex Thijs Römer kreeg de actrice een dochter. Katja en haar nieuwe vriend waren dit weekend samen naar een festival geweest, hij luistert naar de naam Niek Schrijvershof. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Verliefde Katja Schuurman showt voor het eerst foto’s van nieuwe liefde

Liefdesleven Katja Schuurman
Katja maakte eind vorig jaar bekend dat zij en Freek van Noortwijk uit elkaar waren, met hem heeft ze een dochtertje. Ook met haar ex Thijs Römer kreeg de actrice een dochter. Katja en haar nieuwe vriend waren dit weekend samen naar een festival geweest, hij luistert naar de naam Niek Schrijvershof.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's