Lisa Loeb deelt geheim achter winnen De Slimste Mens: "Eerste regels Wikipedia"

Lisa Loeb deelt geheim achter winnen De Slimste Mens: "Eerste regels Wikipedia"

Vanaf morgenavond kan heel Nederland weer kijken naar een nieuw seizoen van De Slimste Mens. Het quizprogramma beleeft het twintigste seizoen en gaat weer voor veel mooie en bijzondere tv-momenten zorgen. RTL Boulevard sprak met Lisa Loeb, de winnares van vorige zomer.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Lisa Loeb</em> deelt geheim achter winnen <em>De Slimste Mens</em>: &quot;Eerste regels Wikipedia&quot; Vanaf morgenavond kan heel Nederland weer kijken naar een nieuw seizoen van De Slimste Mens. Het quizprogramma beleeft het twintigste seizoen en gaat weer voor veel mooie en bijzondere tv-momenten zorgen. RTL Boulevard sprak met Lisa Loeb, de winnares van vorige zomer. Tekst gaat verder onder de video. Tips De Slimste MensLisa kwam vorige zomer uit het niets op een van de stoelen van De Slimste Mens terecht. De cabaretier heeft daarom de nodige tips om het ver te schoppen in het programma: "Ik zou iedereen aanraden om goed de eerste regels van Wikipedia te proberen te zegen. Dat is vaak waar veel goede antwoorden zitten." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 11 juli elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lisa Loeb deelt geheim achter winnen De Slimste Mens: "Eerste regels Wikipedia"

Tips De Slimste Mens
Lisa kwam vorige zomer uit het niets op een van de stoelen van De Slimste Mens terecht. De cabaretier heeft daarom de nodige tips om het ver te schoppen in het programma: "Ik zou iedereen aanraden om goed de eerste regels van Wikipedia te proberen te zegen. Dat is vaak waar veel goede antwoorden zitten."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 11 juli elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's