Samenvatting Novak Djokovic - Nick Kyrgios (mannenfinale Wimbledon 2022)

Samenvatting Novak Djokovic - Nick Kyrgios (mannenfinale Wimbledon 2022)

Novak Djokovic heeft zijn zevende Wimbledon titel binnen. De Serviër won de finale van het toernooi in vier sets van de Australiër Nick Kyrgios. Djokovic boekte tevens zijn 21e grandslam-zege en daarmee staat hij er nog maar één achter op recordhouder Rafael Nadal.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Novak Djokovic - Nick Kyrgios</em> (mannenfinale <em>Wimbledon</em> 2022) Novak Djokovic heeft zijn zevende Wimbledon titel binnen. De Serviër won de finale van het toernooi in vier sets van de Australiër Nick Kyrgios. Djokovic boekte tevens zijn 21e grandslam-zege en daarmee staat hij er nog maar één achter op recordhouder Rafael Nadal. Tekst gaat verder onder de video. Novak DjokovicDoor zijn zevende eindoverwinning op het heilige gras is hij op gelijke hoogte gekomen met zijn idool Pete Sampras, die Wimbledon ook zeven keer wist te winnen: "Dit is geweldig. Ik heb geen woorden voor wat dit toernooi en deze trofee voor mij betekenen." Bekijk de samenvatting van de mannenfinale van Wimbledon hierboven. Bekijk ook Renze gemist? Jack van Gelder over Wimbledon-finalist Kyrgios: "Niet goed bij zijn hoofd" Bekijk deze video » Samenvatting Jabeur - Rybakina (vrouwenfinale Wimbledon 2022) Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Novak Djokovic - Nick Kyrgios (mannenfinale Wimbledon 2022)

Novak Djokovic
Door zijn zevende eindoverwinning op het heilige gras is hij op gelijke hoogte gekomen met zijn idool Pete Sampras, die Wimbledon ook zeven keer wist te winnen: "Dit is geweldig. Ik heb geen woorden voor wat dit toernooi en deze trofee voor mij betekenen."

Bekijk de samenvatting van de mannenfinale van Wimbledon hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV