De slimste mens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de populaire kennisquiz De slimste mens terug met een jubileumseizoen. In deze twintigste reeks nemen bekende Nederlanders het onder leiding van Philip Freriks weer tegen elkaar op in de strijd om de titel. Wie wordt de opvolger van Jacob Derwig? KandidatenIn deze eerste aflevering nemen Thomas van Groningen, Femke van der Laan en Tim Senders plaats in de drie stoelen in de studio. Zij worstelen zich door de rondes 3-6-9, Open Deur, Puzzel, Galerij en Collectief Geheugen. De twee spelers met het minste aantal seconden nemen het in de finale tegen elkaar op voor een plekje in de volgende aflevering. OnlineTer ere van het twintigste seizoen verschijnt er ook een speciale online serie. In De slimste mens: All Stars strijden zestien oud-finalisten om de felbegeerde titel. Aan deze versie doen onder anderen Francis van Broekhuizen, Klaas Dijkhoff, Nynke de Jong, Khalid Kasem, Stefano Keizers, Jeroen Kijk in de Vegte, Joost Oomen, Owen Schumacher, Andries Tunru en Marieke van de Zilver mee. :[broadcast:videos](ids:"465891,463950" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanaf vanavond is de populaire kennisquiz De slimste mens terug met een jubileumseizoen. In deze twintigste reeks nemen bekende Nederlanders het onder leiding van Philip Freriks weer tegen elkaar op in de strijd om de titel. Wie wordt de opvolger van Jacob Derwig?

Kandidaten
In deze eerste aflevering nemen Thomas van Groningen, Femke van der Laan en Tim Senders plaats in de drie stoelen in de studio. Zij worstelen zich door de rondes 3-6-9, Open Deur, Puzzel, Galerij en Collectief Geheugen. De twee spelers met het minste aantal seconden nemen het in de finale tegen elkaar op voor een plekje in de volgende aflevering.

Online
Ter ere van het twintigste seizoen verschijnt er ook een speciale online serie. In De slimste mens: All Stars strijden zestien oud-finalisten om de felbegeerde titel. Aan deze versie doen onder anderen Francis van Broekhuizen, Klaas Dijkhoff, Nynke de Jong, Khalid Kasem, Stefano Keizers, Jeroen Kijk in de Vegte, Joost Oomen, Owen Schumacher, Andries Tunru en Marieke van de Zilver mee.

:[broadcast:videos](ids:"465891,463950" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's