Zien: Pieter Omtzigt uit zware kritiek op stikstofbeleid kabinet, "diep, dieptriest"

Zien: Pieter Omtzigt uit zware kritiek op stikstofbeleid kabinet, "diep, dieptriest"

Pieter Omtzigt was vanmorgen te horen op Radio Veronica. Hij vraagt, samen met de BoerBurgerBeweging van Caroline van der Plas, een spoeddebat aan als gevolg van een stuk in NRC. Daaruit blijkt dat de boeren hun stikstofuitstoot veel minder hoeven te reduceren als Nederland zijn klimaatdoelen voor 2030 haalt. Omtzigt is duidelijk: "Het is diep-, dieptriest."

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Pieter Omtzigt</em> uit zware kritiek op stikstofbeleid kabinet, &quot;diep, dieptriest&quot; Pieter Omtzigt was vanmorgen te horen op Radio Veronica. Hij vraagt, samen met de BoerBurgerBeweging van Caroline van der Plas, een spoeddebat aan als gevolg van een stuk in NRC. Daaruit blijkt dat de boeren hun stikstofuitstoot veel minder hoeven te reduceren als Nederland zijn klimaatdoelen voor 2030 haalt. Omtzigt is duidelijk: "Het is diep-, dieptriest." Lees verder onder de video. StikstofkaartjeOpnieuw komt het stikstofkaartje van Christianne van der Wal ter sprake. Daarop stond dat de stikstofuitstoot in sommige gebieden met wel 95 procent naar beneden moet, maar dit blijkt dus helemaal niet zo te zijn - als Nederland zijn klimaatdoelen haalt. Met andere woorden, het falen van de overheid op dit gebied wordt gewoon op het bordje van de boeren gedumpt. En daar is Pieter Omtzigt uiteraard niet bepaald over te spreken. Bekijk het gesprek met Pieter Omtzigt in de Ochtendshow van Radio Veronica hierboven. Bekijk ook Slachtoffers toeslagenaffaire verlaten boos Tweede Kamer-debat over uithuisplaatsing Bekijk deze video » Pieter Omtzigt (Op1): 'Belastingdienst heeft naast racisme minstens 13 wetten overtreden' Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Stikstofkaartje
Opnieuw komt het stikstofkaartje van Christianne van der Wal ter sprake. Daarop stond dat de stikstofuitstoot in sommige gebieden met wel 95 procent naar beneden moet, maar dit blijkt dus helemaal niet zo te zijn - als Nederland zijn klimaatdoelen haalt. Met andere woorden, het falen van de overheid op dit gebied wordt gewoon op het bordje van de boeren gedumpt. En daar is Pieter Omtzigt uiteraard niet bepaald over te spreken.

Bekijk het gesprek met Pieter Omtzigt in de Ochtendshow van Radio Veronica hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV