Zien: Steven Brunswijk emotioneel als hij aan bruiloft denkt, "moeder is er niet bij"

Zien: Steven Brunswijk emotioneel als hij aan bruiloft denkt, "moeder is er niet bij"

Zien: <em>Steven Brunswijk</em> emotioneel als hij aan bruiloft denkt, &quot;moeder is er niet bij&quot; Steven Brunswijk gaat binnenkort in het huwelijksbootje stappen, maar dat wordt in emotioneel opzicht een zware dag. Dat biecht hij op voor de camera's van Shownieuws. In november 2020 overleed de moeder van Brunswijk, dus zij kan er tot zijn grote verdriet niet bij zijn op de bijzondere dag. Het is ook nog maar de vraag of de vader van Brunswijk er wél is: hij ligt in het ziekenhuis en "heeft het heel zwaar". Bekijk het gesprek met Steven Brunswijk hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: gevaarlijke verspreking van Steven Brunswijk in De Verraders Bekijk deze video » Steven Brunswijk over De Verraders: "Gedrag van Stefano was zelfs voor hem raar" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Steven Brunswijk gaat binnenkort in het huwelijksbootje stappen, maar dat wordt in emotioneel opzicht een zware dag. Dat biecht hij op voor de camera's van Shownieuws. In november 2020 overleed de moeder van Brunswijk, dus zij kan er tot zijn grote verdriet niet bij zijn op de bijzondere dag. Het is ook nog maar de vraag of de vader van Brunswijk er wél is: hij ligt in het ziekenhuis en "heeft het heel zwaar".

Bekijk het gesprek met Steven Brunswijk hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's