Rudolph steekt vinger op in Ik weet er alles van! VIPS: ‘We hebben een computersysteem’

Rudolph steekt vinger op in Ik weet er alles van! VIPS: ‘We hebben een computersysteem’

Maandag 11 juli 2022 om 09:17

Vanavond begint een nieuwe reeks van Ik Weet Er Alles Van! VIPS en een van de kandidaten die meedoet is Rudolph van Veen. De Meester-Patissier denkt meer goede antwoorden te kunnen geven dan kandidate Carolina Dijkhuizen, en steekt daarom zijn vinger op. “Rudolph steekt alvast zijn vinger op, dat is heel erg aardig, maar we hebben daar een computersysteem voor”, aldus presentator Ruben Nicolai. “Oh wat mooi, ja dat weet ik natuurlijk niet”, reageert Rudolph.

Bekijk de beelden van Ik Weet Er Alles Van! VIPS hieronder.

Ik weet er alles van! VIPS is van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Rudolph steekt vinger op in <em>Ik weet er alles van! VIPS</em>: ‘We hebben een computersysteem’ Vanavond begint een nieuwe reeks van Ik Weet Er Alles Van! VIPS en een van de kandidaten die meedoet is Rudolph van Veen. De Meester-Patissier denkt meer goede antwoorden te kunnen geven dan kandidate Carolina Dijkhuizen, en steekt daarom zijn vinger op. “Rudolph steekt alvast zijn vinger op, dat is heel erg aardig, maar we hebben daar een computersysteem voor”, aldus presentator Ruben Nicolai. “Oh wat mooi, ja dat weet ik natuurlijk niet”, reageert Rudolph. Bekijk de beelden van Ik Weet Er Alles Van! VIPS hieronder. Ik weet er alles van! VIPS is van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! VIPS terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Ik Weet Er Alles Van! VIPS vanaf 11 juli: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's