Samenvatting Frankrijk - Italië (EK Voetbal voor vrouwen)

Samenvatting Frankrijk - Italië (EK Voetbal voor vrouwen)

Maandag 11 juli 2022 om 09:51

Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv.

Frankrijk heeft in de beginfase van het EK Vrouwenvoetbal behoorlijk wat indruk gemaakt. De Franse dames kwamen zondagavond in actie tegen Italië en hebben met overmacht weten te winnen. De wedstrijd werd gespeeld in Rotherham en uiteindelijk won Frankrijk met 5 – 1 van de Italiaanse voetbalsters. Onema Grace Geyoro scoorde maar liefst drie keer.

Bekijk de samenvatting van Frankrijk - Italië (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken.

Samenvatting <em>Frankrijk - Italië</em> (EK Voetbal voor vrouwen) Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv. Frankrijk heeft in de beginfase van het EK Vrouwenvoetbal behoorlijk wat indruk gemaakt. De Franse dames kwamen zondagavond in actie tegen Italië en hebben met overmacht weten te winnen. De wedstrijd werd gespeeld in Rotherham en uiteindelijk won Frankrijk met 5 – 1 van de Italiaanse voetbalsters. Onema Grace Geyoro scoorde maar liefst drie keer. Bekijk de samenvatting van Frankrijk - Italië (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken. Samenvatting Nederland - Zweden (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Fatima Moreira over roerig begin Oranje-dames: "Echt een aderlating" Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Frankrijk - Italië (EK Voetbal voor vrouwen)

Actuele video's

Meer actuele video's