Grote brand in distributiecentrum Picnic in Almelo: bekijk de beelden

Grote brand in distributiecentrum Picnic in Almelo: bekijk de beelden

In een distributiecentrum van Picnic in Almelo is in de nacht van zondag op maandag een grote brand uitgebroken. De brandweer is uitgerukt en heeft weten te voorkomen dat de brand uitsloeg naar andere panden naast het distributiecentrum. Bij de brand is veel rook vrijgekomen en het pand is volledig verwoest. Er zijn geen gewonden gevallen, de oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Grote brand in <em>distributiecentrum Picnic</em> in Almelo: bekijk de beelden In een distributiecentrum van Picnic in Almelo is in de nacht van zondag op maandag een grote brand uitgebroken. De brandweer is uitgerukt en heeft weten te voorkomen dat de brand uitsloeg naar andere panden naast het distributiecentrum. Bij de brand is veel rook vrijgekomen en het pand is volledig verwoest. Er zijn geen gewonden gevallen, de oorzaak van de brand is nog niet bekend. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: drie gewonden door woningbrand in Waalwijk (video) Bekijk deze video » Video: Zeer grote brand in metaalbewerkingsbedrijf Havengebied Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV