Nieuw seizoen B&B Vol liefde start maandag: Hans knapt af op domme vrouwen

Nieuw seizoen B&B Vol liefde start maandag: Hans knapt af op domme vrouwen

Bekijk hier alle deelnemers van B&B Vol liefde seizoen 2.

Vanaf vanavond kun je kijken naar een gloednieuw seizoen van B&B Vol liefde. Hierin gaan singles met een bed & breakfast in het buitenland op zoek naar een nieuwe liefde, en in de eerste beelden kun je alvast zien van wie deze zoektocht wordt gevolgd.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>B&amp;B Vol liefde</em> start maandag: Hans knapt af op domme vrouwen Bekijk hier alle deelnemers van B&B Vol liefde seizoen 2. Vanaf vanavond kun je kijken naar een gloednieuw seizoen van B&B Vol liefde. Hierin gaan singles met een bed & breakfast in het buitenland op zoek naar een nieuwe liefde, en in de eerste beelden kun je alvast zien van wie deze zoektocht wordt gevolgd. Lees verder onder de video. Bij wie slaat de vonk over?In B&B Vol liefde kun je zien hoe de deelnemers verschillende singles in hun B&B ontvangen, hoe het daten vervolgens verloopt en of er daadwerkelijk een vonk overslaat. In een voorproefje lichten de deelnemers alvast een tipje van de sluier op. “Waar ik dus ook op afknap, zijn domme vrouwen”, vertelt Hans in Frankrijk. Bekijk de beelden van het tweede seizoen van B&B Vol liefde in de video hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard gemist? Pascal van B&B Vol Liefde klaar voor volgende stap: samenwonen Bekijk deze video » Renze gemist? Jacob over B&B Vol Liefde: "Ze waren al verliefd op mijn huis" Bekijk deze video »

Bij wie slaat de vonk over?
In B&B Vol liefde kun je zien hoe de deelnemers verschillende singles in hun B&B ontvangen, hoe het daten vervolgens verloopt en of er daadwerkelijk een vonk overslaat. In een voorproefje lichten de deelnemers alvast een tipje van de sluier op. “Waar ik dus ook op afknap, zijn domme vrouwen”, vertelt Hans in Frankrijk.

Bekijk de beelden van het tweede seizoen van B&B Vol liefde in de video hierboven.

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's