Harry Styles helpt fans om uit de kast te komen: bekijk de beelden (Shownieuws)

Harry Styles helpt fans om uit de kast te komen: bekijk de beelden (Shownieuws)

Bekijk hier hoe Harry Styles helpt met de coming-out van de Nederlandse Lena in een volle Ziggo Dome.

Harry Styles heeft afgelopen weekend tijdens zijn optreden in Amsterdam een Nederlandse fan geholpen met haar coming-out. Lena wilde graag uit de kast komen en de zanger besloot tijdens zijn Ziggo Dome-show haar vader te bellen met de mededeling dat Lena op vrouwen valt. Dit is niet de eerste keer dat Harry zijn fans helpt om uit te komen voor hun seksuele voorkeur, zo is te zien in Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Harry Styles helpt fans om uit de kast te komen: bekijk de beelden (<em>Shownieuws</em>) Bekijk hier hoe Harry Styles helpt met de coming-out van de Nederlandse Lena in een volle Ziggo Dome. Harry Styles heeft afgelopen weekend tijdens zijn optreden in Amsterdam een Nederlandse fan geholpen met haar coming-out. Lena wilde graag uit de kast komen en de zanger besloot tijdens zijn Ziggo Dome-show haar vader te bellen met de mededeling dat Lena op vrouwen valt. Dit is niet de eerste keer dat Harry zijn fans helpt om uit te komen voor hun seksuele voorkeur, zo is te zien in Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Harry Styles is in Nederland: zo reageren de fans op zijn komst (video) Bekijk deze video » Lena de Rooij over uit de kast-belletje Harry Styles: "Ik werd helemaal gek" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's