B&B Vol liefde: Astrid vindt eerste ontmoeting met Alex zeer ongemakkelijk

B&B Vol liefde: Astrid vindt eerste ontmoeting met Alex zeer ongemakkelijk

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde van start. Astrid krijgt haar eerste man over de vloer, en Alex is dolenthousiast. Astrid moet er duidelijk nog even in komen en het is af en toe zeer ongemakkelijk. “Heel onnatuurlijk, en waar moet je het dan over hebben? Normaal gesproken gaat het misschien wat makkelijker. Maar het is gewoon even wennen aan elkaar, denk ik”, zegt Astrid over hun eerste ontmoeting. “Op zich proberen we het allebei wel. En ik denk als we een dag verder zijn dat het wat makkelijker zal gaan.”

Bekijk de beelden van het tweede seizoen van B&B Vol liefde in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Astrid vindt eerste ontmoeting met Alex zeer ongemakkelijk Vanavond gaat het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde van start. Astrid krijgt haar eerste man over de vloer, en Alex is dolenthousiast. Astrid moet er duidelijk nog even in komen en het is af en toe zeer ongemakkelijk. “Heel onnatuurlijk, en waar moet je het dan over hebben? Normaal gesproken gaat het misschien wat makkelijker. Maar het is gewoon even wennen aan elkaar, denk ik”, zegt Astrid over hun eerste ontmoeting. “Op zich proberen we het allebei wel. En ik denk als we een dag verder zijn dat het wat makkelijker zal gaan.” Bekijk de beelden van het tweede seizoen van B&B Vol liefde in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Renze gemist? Jacob over B&B Vol Liefde: "Ze waren al verliefd op mijn huis" Bekijk deze video » Nieuw seizoen B&B Vol liefde start maandag: Hans knapt af op domme vrouwen Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde: Astrid vindt eerste ontmoeting met Alex zeer ongemakkelijkActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV