Vrouw en kind gered van dak bij woningbrand in Haarlem: bekijk de beelden

Vrouw en kind gered van dak bij woningbrand in Haarlem: bekijk de beelden

Maandag 11 juli 2022 om 12:39

Aan de Schoterweg in Haarlem zijn een vrouw en een kind zondagavond gered van het dak op een woning die in brand stond. Meerdere mensen hebben veilig het huis kunnen verlaten, maar de vrouw en het kind zijn vanwege de vlammen het dak op gevlucht en kwamen vast te zitten in de dakgoot. De brandweer heeft de twee kunnen redden en uiteindelijk is er niemand gewond geraakt. De oorzaak van de woningbrand is nog niet bekend.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Vrouw en kind gered van dak bij <em>woningbrand in Haarlem</em>: bekijk de beelden Aan de Schoterweg in Haarlem zijn een vrouw en een kind zondagavond gered van het dak op een woning die in brand stond. Meerdere mensen hebben veilig het huis kunnen verlaten, maar de vrouw en het kind zijn vanwege de vlammen het dak op gevlucht en kwamen vast te zitten in de dakgoot. De brandweer heeft de twee kunnen redden en uiteindelijk is er niemand gewond geraakt. De oorzaak van de woningbrand is nog niet bekend. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: Dode gevonden door brandweer na woningbrand in Nieuw-Buinen Bekijk deze video » Hart van Nederland: drie gewonden door woningbrand in Waalwijk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's