De slimste mens seizoen 20 start maandag: bekijk hier de eerste beelden

De slimste mens seizoen 20 start maandag: bekijk hier de eerste beelden

Vanaf vanavond kun je bij NPO 2 kijken naar een gloednieuw seizoen van De slimste mens. En in de eerste beelden kun je zien dat onder anderen Thomas van Groningen, Anniko van Santen en Erik van Muiswinkel een poging doen om de titel in de wacht te slepen.

Lees verder onder de video.

<em>De slimste mens</em> seizoen 20 start maandag: bekijk hier de eerste beelden Vanaf vanavond kun je bij NPO 2 kijken naar een gloednieuw seizoen van De slimste mens. En in de eerste beelden kun je zien dat onder anderen Thomas van Groningen, Anniko van Santen en Erik van Muiswinkel een poging doen om de titel in de wacht te slepen. Lees verder onder de video. Philippe Geubels niet bang voor NederlandersIn de beelden krijg je een voorproefje te zien van wat het 20e seizoen zoal zal brengen. Ook Philippe Geubels doet deze keer mee aan de spelshow, en de Vlaamse cabaretier laat weten dat hij zeker niet bang is voor Nederlanders. Verder zijn er nog veel meer bijzondere en hysterische fragmenten te zien van de kandidaten die deze keer meedoen aan de kennisquiz. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van De slimste mens hierboven. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 11 juli elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Philip Freriks en Maarten van Rossem over jubileum De Slimste Mens: 'Er is geen geheim' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Rob Goossens te zien in nieuw seizoen De Slimste Mens (video) Bekijk deze video »

Philippe Geubels niet bang voor Nederlanders
In de beelden krijg je een voorproefje te zien van wat het 20e seizoen zoal zal brengen. Ook Philippe Geubels doet deze keer mee aan de spelshow, en de Vlaamse cabaretier laat weten dat hij zeker niet bang is voor Nederlanders. Verder zijn er nog veel meer bijzondere en hysterische fragmenten te zien van de kandidaten die deze keer meedoen aan de kennisquiz.

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van De slimste mens hierboven.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 11 juli elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's