Down The Road: 'Nu plakt ze aan Geoffrey en niet meer aan mij'

Down The Road: 'Nu plakt ze aan Geoffrey en niet meer aan mij'

Maandag 11 juli 2022 om 14:40

In Down The Road worden de laatste roddels besproken, aangezien er een nieuw stelletje is. Een van de heren is blij met deze opbloeiende liefde, ook al was de dame in kwestie eerst verliefd op hem. “Ik vind het niet echt normaal, maar ik vind het wel leuk dat ze samen zijn. Nu heb ik meer privacy. Nu plakt ze aan Geoffrey en niet meer aan mij.”

Bekijk het fragment van Down The Road in de video hieronder. Heb je Down The Road gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Down The Road</em>: 'Nu plakt ze aan Geoffrey en niet meer aan mij' In Down The Road worden de laatste roddels besproken, aangezien er een nieuw stelletje is. Een van de heren is blij met deze opbloeiende liefde, ook al was de dame in kwestie eerst verliefd op hem. “Ik vind het niet echt normaal, maar ik vind het wel leuk dat ze samen zijn. Nu heb ik meer privacy. Nu plakt ze aan Geoffrey en niet meer aan mij.” Bekijk het fragment van Down The Road in de video hieronder. Heb je Down The Road gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Down The Road: ‘Ik vind koffiezetten met sok van Dieter niet normaal’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's