Zien: Omstreden Jeroen Rietbergen herpakt werkzaamheden na Voice-schandaal

Zien: Omstreden Jeroen Rietbergen herpakt werkzaamheden na Voice-schandaal

Maandag 11 juli 2022 om 20:46

Zeven maanden na het Voice-schandaal is Jeroen Rietbergen, de ex-man van Linda de Mol, weer aan het werk. Gisteravond doken onderstaande beelden op van een exclusief wielren-feestje in Abcoude, waar Jeroen verantwoordelijk was voor de muziek.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Omstreden <em>Jeroen Rietbergen</em> herpakt werkzaamheden na <em>Voice-schandaal</em> Zeven maanden na het Voice-schandaal is Jeroen Rietbergen, de ex-man van Linda de Mol, weer aan het werk. Gisteravond doken onderstaande beelden op van een exclusief wielren-feestje in Abcoude, waar Jeroen verantwoordelijk was voor de muziek. Tekst gaat verder onder de video. Jeroen RietbergenJeroen Rietbergen, de voormalig bandleider bij The Voice of Holland die wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, wil tijdens het strafrechtelijk onderzoek graag zijn kant van het verhaal vertellen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Omstreden Jeroen Rietbergen herpakt werkzaamheden na Voice-schandaal

Jeroen Rietbergen
Jeroen Rietbergen, de voormalig bandleider bij The Voice of Holland die wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, wil tijdens het strafrechtelijk onderzoek graag zijn kant van het verhaal vertellen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's