Jacob geeft advies aan nieuwe B&B Vol Liefde-sterren: "Ik heb veel geleerd"

Jacob geeft advies aan nieuwe B&B Vol Liefde-sterren: "Ik heb veel geleerd"

Goed nieuws voor alle fans van B&B Vol Liefde, want na een jaar wachten gaat het tweede seizoen vanavond eindelijk van start. Acht nieuwe B&B eigenaren beginnen aan het liefdesavontuur van hun leven. Oud-kandidaat Jacob geeft in RTL Boulevard tips aan de nieuwe B&B Vol Liefde-sterren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jacob</em> geeft advies aan nieuwe <em>B&amp;B Vol Liefde</em>-sterren: &quot;Ik heb veel geleerd&quot; Goed nieuws voor alle fans van B&B Vol Liefde, want na een jaar wachten gaat het tweede seizoen vanavond eindelijk van start. Acht nieuwe B&B eigenaren beginnen aan het liefdesavontuur van hun leven. Oud-kandidaat Jacob geeft in RTL Boulevard tips aan de nieuwe B&B Vol Liefde-sterren. Tekst gaat verder onder de video. Ervaring maakt masterJacob de Vries had in B&B Vol Liefde een mooie bed & breakfast spot aan de Algarve van Portugal. Hij kon zelf tijdens het programma niet het geluk in de liefde vinden, toch heeft hij een paar handige tips voor de nieuwe deelnemers: "Ik heb heel veel geleerd door de dingen die gebeurd zijn, ervaring maakt master." Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jacob geeft advies aan nieuwe B&B Vol Liefde-sterren: "Ik heb veel geleerd"

Ervaring maakt master
Jacob de Vries had in B&B Vol Liefde een mooie bed & breakfast spot aan de Algarve van Portugal. Hij kon zelf tijdens het programma niet het geluk in de liefde vinden, toch heeft hij een paar handige tips voor de nieuwe deelnemers: "Ik heb heel veel geleerd door de dingen die gebeurd zijn, ervaring maakt master."

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's