B&B Vol liefde aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vorig jaar was het nieuwe programma B&B Vol liefde de hele zomer lang een kijkcijferhit op RTL 4. Het is dus geen verrassing dat er vanaf vanavond een nieuwe reeks te zien is, met acht nieuwe deelnemers. LiefdeRTL heeft acht Nederlanders in het buitenland gevonden, die allemaal hun eigen bed & breakfast runnen. Ze genieten van het mooie weer, de cultuur en het eten in zonnige oorden, maar toch mist er nog een belangrijk element in hun leven: de liefde. In B&B Vol liefde hopen ze een partner te vinden die van een uitdaging houdt. Lees alles over de deelnemers aan B&B Vol liefde op Gids.tv. Over de grensAstrid, Denise, Hans (Italië), Hans (Frankrijk), Martijn, Natasja, Richard en Ted bevinden zich verspreid over Europa in vijf verschillende landen. Ze zijn het avontuur van hun leven aangegaan door zich in het buitenland te vestigen, maar welke Nederlandse partner durft ook over de grens te kijken en maakt het avontuur compleet? :[broadcast:videos](ids:"465734,465747" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
B&B Vol liefde aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vorig jaar was het nieuwe programma B&B Vol liefde de hele zomer lang een kijkcijferhit op RTL 4. Het is dus geen verrassing dat er vanaf vanavond een nieuwe reeks te zien is, met acht nieuwe deelnemers.

Liefde
RTL heeft acht Nederlanders in het buitenland gevonden, die allemaal hun eigen bed & breakfast runnen. Ze genieten van het mooie weer, de cultuur en het eten in zonnige oorden, maar toch mist er nog een belangrijk element in hun leven: de liefde. In B&B Vol liefde hopen ze een partner te vinden die van een uitdaging houdt.

Lees alles over de deelnemers aan B&B Vol liefde op Gids.tv.

Over de grens
Astrid, Denise, Hans (Italië), Hans (Frankrijk), Martijn, Natasja, Richard en Ted bevinden zich verspreid over Europa in vijf verschillende landen. Ze zijn het avontuur van hun leven aangegaan door zich in het buitenland te vestigen, maar welke Nederlandse partner durft ook over de grens te kijken en maakt het avontuur compleet?

:[broadcast:videos](ids:"465734,465747" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's