Saskia Belleman en Paul Vugts bij Renze: was moord op Peter R. de Vries te voorkomen?

Saskia Belleman en Paul Vugts bij Renze: was moord op Peter R. de Vries te voorkomen?

Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en misdaadjournalist Paul Vugts schoven maandag aan bij Renze om te praten over de recente ontwikkelingen in de moordzaak van Peter R. de Vries. Steeds vaker doemt de conclusie op dat de moord voorkomen had kunnen woorden, en dat vinden Belleman en Vugts uiterst wrang voor nabestaanden "en Peter zelf".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Saskia Belleman en <em>Paul Vugts</em> bij Renze: was moord op <em>Peter R. de Vries</em> te voorkomen? Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en misdaadjournalist Paul Vugts schoven maandag aan bij Renze om te praten over de recente ontwikkelingen in de moordzaak van Peter R. de Vries. Steeds vaker doemt de conclusie op dat de moord voorkomen had kunnen woorden, en dat vinden Belleman en Vugts uiterst wrang voor nabestaanden "en Peter zelf". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. TaghiUit een stuk van het NRC bleek dat Ridouan Taghi vanuit de Extra Beveiligde Inrichting in Vught een rechtstreeks lijntje naar de buitenwereld had, waardoor hij zijn criminele daden gewoon kon voortzetten. Dat leidde ook tot de moord op De Vries, waar criminele organisaties volgens Vugts niets bij te winnen hadden; hij beschouwt het als "terreur". Ook stelt hij dat het Openbaar Ministerie eens goed moet onderzoeken of de juiste beslissingen zijn genomen. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Saskia Belleman en Paul Vugts bij Renze: was moord op Peter R. de Vries te voorkomen?

Taghi
Uit een stuk van het NRC bleek dat Ridouan Taghi vanuit de Extra Beveiligde Inrichting in Vught een rechtstreeks lijntje naar de buitenwereld had, waardoor hij zijn criminele daden gewoon kon voortzetten. Dat leidde ook tot de moord op De Vries, waar criminele organisaties volgens Vugts niets bij te winnen hadden; hij beschouwt het als "terreur". Ook stelt hij dat het Openbaar Ministerie eens goed moet onderzoeken of de juiste beslissingen zijn genomen.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV