Evgeniy Levchenko vertelt huiveringwekkend verhaal: "Mijn oom was twee maanden spoorloos"

Evgeniy Levchenko vertelt huiveringwekkend verhaal: "Mijn oom was twee maanden spoorloos"

De afgelopen maanden was voormalig profvoetballer Evgeniy Levchenko, zelf afkomstig uit Oekraïne, veelvuldig te zien aan talkshowtafels om te praten over de oorlog. Maandag schoof hij opnieuw aan, dit keer bij Renze. Daar vertelde Levchenko een huiveringwekkend verhaal: zijn oom was twee maanden spoorloos en contact was onmogelijk.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Evgeniy Levchenko</em> vertelt huiveringwekkend verhaal: &quot;Mijn oom was twee maanden <em>spoorloos</em>&quot; De afgelopen maanden was voormalig profvoetballer Evgeniy Levchenko, zelf afkomstig uit Oekraïne, veelvuldig te zien aan talkshowtafels om te praten over de oorlog. Maandag schoof hij opnieuw aan, dit keer bij Renze. Daar vertelde Levchenko een huiveringwekkend verhaal: zijn oom was twee maanden spoorloos en contact was onmogelijk. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Mark RutteDrie dagen geleden kwam het verlossende bericht dat het goed gaat met zijn oom. Levchenko had zijn tante enkele maanden geleden al opgehaald aan de grens met Oekraïne; zij kreeg na het positieve nieuws zelfs een mentale breakdown van alle stress die ze heeft gehad. Overigens spreekt Levchenko ook positieve woorden over het bezoek van Mark Rutte aan Oekraïne. Volgens hem moeten wereldleiders met eigen ogen zien wat er gebeurt en zich niet laten chanteren door Rusland. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Premier Rutte is vandaag in Oekraïne en ontmoet president Zelenski. Ook bezocht hij de door oorlog geteisterde plaatsen Borodjanka, Boetsja en Irpin. De in Oekraïne geboren Levchenko vertelt ons waarom dit bezoek zo belangrijk is.
Talkshow :
Evgeniy Levchenko vertelt huiveringwekkend verhaal: "Mijn oom was twee maanden spoorloos"

Mark Rutte
Drie dagen geleden kwam het verlossende bericht dat het goed gaat met zijn oom. Levchenko had zijn tante enkele maanden geleden al opgehaald aan de grens met Oekraïne; zij kreeg na het positieve nieuws zelfs een mentale breakdown van alle stress die ze heeft gehad. Overigens spreekt Levchenko ook positieve woorden over het bezoek van Mark Rutte aan Oekraïne. Volgens hem moeten wereldleiders met eigen ogen zien wat er gebeurt en zich niet laten chanteren door Rusland.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Premier Rutte is vandaag in Oekraïne en ontmoet president Zelenski. Ook bezocht hij de door oorlog geteisterde plaatsen Borodjanka, Boetsja en Irpin. De in Oekraïne geboren Levchenko vertelt ons waarom dit bezoek zo belangrijk is.

Actuele video's

Meer actuele video's